OptiBull - Skupaj z vami od prvega koraka naprej.

VRHUNSKE SPLETNE STRANI ZA MANJŠA IN NOVA PODJETJA

OptiBull nudi celostno rešitev za manjša podjetja. Od izdelave logotipa pa vse do optimizacije SEO ter dizajniranja spletne strani.

OptiBull.si - vrhunske spletne strani po ugodnih cenah.

KAJ JE OPTIBULL?

Potrebujete spletno stran, a nimate dodelane ideje? Nimate logotipa ali dizajna spletne strani? Tukaj nastopimo mi – OptiBull je agencija za izdelavo spletnih strani, izdelavo logotipa, SEO optimizacijo, dizajniranje in za marketinški načrt ter oglaševanje.
Vemo, da ogromna podjetja ponavadi vzamejo vsako stranko kot le še eno številko in ne kot unikaten projekt.
Pri OptiBullu vam pomagamo prav od prvega koraka pa do zadnjega klika, ko je vaša spletna stran popolnoma pripravljena za vaše stranke.

SPLETNE STRANI ŽE OD 199€

Želite imeti spletno stran, a ne veste kje začeti? Kako narediti svoj logotip, kje poiskati gostovanje in kako sploh dizajnirati svojo spletno stran?
V vsem tem in še več vam pomaga OptiBull.
OptiBull nudi celostno izdelavo spletnih strani po izjemno ugodnih cenah.

NISTE PREPRIČANI KAJ VSE POTREBUJETE OD OPTIBULLA?

Razumemo, da je preprosto preveč stvari o katerih bi morali razmišljati – dizajn spletne strani, logotip, predstavitvene barve, SEO, hitrostna optimizacija, izbira gostovanja, izbira domene, kateri bo CTA gumb, katere podstrani morate imeti, kako narediti lasten e-mail naslov in še ogrooomno drugih stvari.

Pri OptiBullu smo zato ubrali drugačen pristop; vi nam opišete svoj projekt, svojo sanjsko spletno stran in približni budget, ki ste ga namenjeni vložiti.
Najlažje je, da skupaj opravimo en kratek sestanek, ki je popolnoma brezplačen in neobvezujoč. V le nekaj 20min skupaj ugotovimo kaj in kako narediti glede vaše spletne strani.

CENIK IZDELAVE SPLETNIH STRANI - OPTIBULL

NOV PROJEKT

od € 199

Imate zgolj idejo ali obstoječe podjetje brez spletne strani ali pa preprosto potrebujete novo spletno stran? Skupaj realizirajmo vašo idejo.

Popularno

IZBOLJŠAVA SPLETNE STRANI

od € 99

Imate že obstoječo spletno stran in želite le izboljšave obstoječega? Nudimo izboljšave marketinga, logotipe, nasvete in več.

20min sestanek

Brezplačno

Skupaj naredimo uvodni sestanek skozi katerega vidimo, kaj želite, kakšni so vaši cilji, kako lahko sodelujemo ter določimo časovni okvir ter ceno.

KAKO POTEKA PROCES IZDELAVE SPLETNE STRANI PRI OPTIBULLU?

1. BREZPLAČNI POSVET

Izdelava spletne strani se začne s posvetom. Rezervirajte svoj termin in si zagotovite 100% brezplačen in neobvezujoč posvet, kjer postavimo nove cilje za vašo novo spletno stran.

2. IZDELAVA SKICE IN NAČRTA

Čas je, da naredimo načrt za spletno stran in skice. V primeru, da imate že dizajn v mislih nam ga lahko pošljete, ali pa vam ga sestavimo mi.

3. IZDELAVA SPLETNE STRANI

Potrdili ste načrt in skice - čas je za izdelavo vaše spletne strani. Ves čas vas ob večjem napredku obveščamo, da veste kako vaša spletna stran napreduje.

4. ZAKLJUČEK IN PREGLED

Ta-daam! Vaša spletna stran je končana, SEO in hitrostno optimizirana, dizajnirana po vašem okusu ter pripravljena na vaše nove stranke.

KAJ PRI OPTIBULLU NUDIMO?

OBLIKOVANJE SPLETNE STRANI

Pomagamo vam od same izbire imena, registracije domene pa vse do zaključka.

SEO OPTIMIZACIJA

Za vas opravimo tudi SEO optimizacijo, ne glede na branžo vašega podjetja.

100% ZADOVOLJSTVO

Po koncu projekta vam pomagamo vzdrževati vašo spletno stran še naprej.

IZDELAVA LOGOTIPA

Z ali brez ideje do vašega sanjskega logotipa brez kakršnegakoli truda z vaše strani.

Začnite tukaj, pritisnite spodnji gumb in si rezervirajte svoj termin za brezplačni sestanek.

KAKŠNA JE VAŠA VLOGA?

OptiBull - Skupaj z vami od prvega koraka naprej.

Glede na to, kolikor želite biti vključeni v celoten proces vas tudi toliko vključimo. Razumemo, da nekateri nimate časa, volje ali pa morda celo marketinškega in dizajnerskega znanja kako narediti svojo spletno stran, nekateri pa želite biti prisotni 101%, da kaj slučajno ne gre narobe.

TOREJ, KAKO PRIPOMORETE VI?

Vaša naloga tukaj je, da nam ves čas podajate svoje iskreno mnenje o vsem kar skupaj izdelujemo. Pri spletni strani pa je to še toliko bolj pomembno – to je stvar, ki predstavlja vas, vaše podjetje in vašo misijo. Vsaka malenkost je še kako pomembna.

VEDNO STE DEL IZDELAVE SPLETNE STRANI

Pri vmesnih “zaključkih” – npr. končana stran “O nas” vas bomo vedno vprašali kaj menite o tem, ali bi kaj želeli spremeniti in kaj to je.
Trudimo se maksimalno ustreči vašim željam pa naj so še tako zahtevne.
Najbolj pomembno nam je, da ste vi zadovoljni z izdelavo spletne strani. Šele, ko vam je dizajn idealen, barve, slog besedila in celotna postavitev 100% všeč, takrat nadaljujemo z naslednjim korakom.

VSE SE ZAČNE PRI OPTIBULLU

OptiBull bo z vami od prvega koraka naprej. Skrbno poslušamo in zapisujemo vse vaše želje in popravke.
Naši strokovnjaki razumejo, da je vaš projekt vsekakor drugačen kot ostali – in pomembno je, da ga v taki luči tudi predstavimo – unikatni.

Vaš projekt je v dobrih rokah.

“Ideje nas ne naredijo uspešne, temveč pravilna uresničitev in izvedba ideje.”
– Felix Dennis

optibull roka od maskote spletna stran pozdrav
optibull maskota prijazen pozdrav ljubljana slovenija
mobilna spletna stran aplikacija za telefon izdelava prilagojeno responsive
html js izdelava spletne strani programiranje
potek izdelave spletne strani casovni nacrt optibull
ZAČENJATE NOV PROJEKT?

NAREDIMO VAŠ PROJEKT SKUPAJ.

POGOSTA VPRAŠANJA

  • Koliko časa traja izdelava spletne strani?
    • Čas izdelave spletne strani je odvisen od zahtevnosti spletne strani in od tega kolikor se vam dejansko mudi. Drugi dejavniki, ki tudi veliko vplivajo so pa seveda predhodni dizajn (če obstaja), ali že imate logotip, ali imate gostovanje in domeno že zakupljeno, koliko popravkov bo potrebno narediti itd. Vedno pa se potrudimo maksimalno, da je spletna stran izdelana čimprej.

  • Koliko stane nova spletna stran?
    • Cena spletne strani se začne pri 199€ stane pa lahko tudi nekajkrat več. Vse je odvisno od zahtevnosti spletne strani, števila podstrani in drugih dodatnih storitev. Najbolje je, da rezervirate svoj neobvezujoč, brezplačni posvet in pridobite okvirno ponudbo. 

  • Kako izgleda prenova stare spletne strani?
    • Vašo staro spletno stran najprej dobro analiziramo. Ugotovimo kje so pomankljivosti in nato skupaj določimo kaj bomo odpravili. V primeru, da želite le pohitriti vašo spletno stran je to seveda mogoče brez, da bi spreminjali celoten dizajn. Kot pri vseh ostalih storitvah jih, po vaši odobritvi, naredimo in vas nato sproti obveščamo o napredku.