Spoznajmo se

O NAS

KDO SMO?

Optibull je mlado podjetje z veliko izkušnjami, ki nudi izdelavo spletnih strani ter celostni pristop k “digitaliziranju” in predstavitvi novo nastalih projektov, manjših podjetij in posameznikov.

Vemo, da je poleg vodenja celotnega podjetja, bodisi malo ali pa še neobstoječe, izdelati spletno stran, logotip, marketing strategijo in še oglaševati preprosto preveč.

Optibull vam nudi podporo na kratek “šprint” ali pa dolgotrajno sodelovanje, kjer poskrbimo, da bodo vaše stranke več kot zadovoljne.

Ne glede na to ali predstavljate produkt, ki je vreden 10€ ali pa 3000€, prodajate svoj imidž ali ponujate storitve, OptiBull.si je prava rešitev.

Ne verjamete? Poglejte si naše projekte in kaj pravijo stranke…

optibull maskota za racunalnikom izdelovanje spletne strani ugodno projekt

KAJ VAM OPTIBULL NUDI?

Pri OptiBullu niste zgolj le še “ena” stranka, temveč se za vas resnično maksimalno potrudimo. Ne glede na velikost projekta ali vašega budgeta, vedno naredimo vse v svoji moči, da ste (pre)zadovoljni s končanim izdelkom.

Poudarjamo osebni pristop, zato vedno najprej začnemo s sestankom v živo ali preko skype-a, da se bolje spoznamo in vidimo, ali lahko skupaj iz vašega podjetja naredimo “the next big thing”.

KONTAKTIRAJTE NAS

KAKO IZDELUJEMO SPLETNE STRANI?

Poleg tega, da se lahko pohvalimo s 100% zadovoljnostjo strank, vrhunsko kvaliteto spletnih strani in resnično ugodnimi cenami si lahko preberete kako OptiBull ekipa izdela vašo spletno stran v le nekaj korakih. Kakšna je vaša vloga pri izdelavi spletne strani, koliko časa traja in še več.

NA VOLJO 23/7

Z VAMI OD PRVEGA KORAKA

ZNAMO PRISLUHNITI

25 +
KONČANIH PROJEKTOV
190
SKODELIC KAVE
22
ZADOVOLJNIH STRANK

DODATNE STORITVE

Poleg izdelave, optimizacije in dizajniranja spletnih strani nudimo tudi izdelavo logotipov, izboljšavo obstoječih spletnih strani, pomoč pri marketingu in oglaševanju produktov, storitev…

OGLAŠEVANJE

Nudimo pomoč pri oglaševanju vašega produkta.

IZDELAVA LOGOTIPA

Pomagamo vam dizajnirati in izdelati vaš logotip.

MARKETING

Pomagamo pri izbiri barve, pristopa do strank in več s psihološkega vidika marketinga.

Začenjate nov projekt?

NAREDIMO VAŠ PROJEKT SKUPAJ