Skoči na vsebino
Portfolio - Oglejte si nekaj izmed naših opravljenih projektov.

NAŠI PROJEKTI

ONLINE.SPORTNAKLINIKA.SI

Prijazna spletna stran, ki da stranki takoj vedeti, kaj lahko pričakuje. Fokusirali smo se bolj na prijazne grafike in animacije, ter čimbolj preprost dostop do prijave. Barve so malce bolj igrive, kjer koristimo morsko modro barvo v kombinaciji s pastelnimi barvami in barvami logotipa.

IZAPILATES.SI

Minimalistična spletna stran z umirjenimi pastelnimi barvami. Želeli smo že s spletno stranjo predstaviti to, kar tudi predstavlja sama storitev – nežno pilates vadbo za ženske. Brez ostrih robov, udarnih barv in z zaobljenimi robovi smo še dodatno poudarili “mehkobo” spletne strani.

UISQI.COM

Luksuzen vendar dostopen izgled spletne strani, ki nudi viski kozarce ter “izkušnjo”, katero želijo, da njihove stranke občutijo. Ena slika pove več kot 1000 besed – zato že na začetku s sliko želimo prikazati njihovim strankam kaj lahko pričakujejo.

Testnadomu.si

“Preprosta, minimalistična in profesionalna” – besede, s katerimi je Marko opisal, kakšno spletno stran želijo za svoje podjetje. Z zgolj nekaj besedami opišemo na kakšen točno način nudi podjetje svoje storitve in kako se razlikujejo od drugih. Svetle, pastelne barve dajejo vtis profesionalizma, čistoče in “zdravstva”.

GozdniAtelje.si

Večbarvna, razigrana spletna stran z igrivim fontom da strankam vedeti kakšne so njihove sladice – sočne, barvite in polne okusa. Seveda je naslovna slika pomembna, da si lahko stranka že na začetku obliže ustnice in ve, kaj pričakuje na spletni strani.

talja.si

Prijazne, pomirjujoče barve, ter slogani, ki obiskovalcu dajo vedeti, da “obstaja boljša pot”, ki jo podjetje očitno tudi nudi. Ne vpadljive barve, ter enostaven font, saj tukaj želimo obiskovalca pomiriti in mu dati vedeti, da je v pravih rokah.

LMMTilia.si

Šola vožnje katero predstavimo z unikatnimi prepoznavnimi barvami, katere so tudi v logotipu. Dodali smo tudi nekaj animacij ter “cestnih” prehodov, saj je navsezadnje to stran za mlade. Želimo pritegniti pozornost na prava mesta, da se obiskovalci ne izgubijo prehitro med informacijami – npr. jasen prvi korak – prijava na cpp tečaj.

INI-MINI.SI

Izjemno uporabniku-prijazna spletna stran – velike črke, takoj vidne aktualne novice, predstavitveni video ter ogromni “dropdown” meni, ki našteje vse tečaje in programe. Ker je njihov logotip in maskota sonček smo se držali sončnih barv, torej oranžne in rumenkaste.

METODA DELA

KAKO DELAMO?

Po uvodnem pogovoru z vami razvijemo skupaj strategijo kako želite predstaviti podjetje svojim strankam. Najdemo ključne lastnosti vašega podjetja, barve in dizajn, ki bo predstavil vaše delo.
Nato se naša ekipa loti dela, kjer vas skozi proces tudi vodimo in sproti obveščamo o opravljenem delu.
Šele, ko ste popolnoma zadovoljni s končanim projektom, zaključimo, ter povzamemo narejeno.

DIZAJN
PSIHOLOŠKI MARKETING
OPTIMIZACIJA

1. BREZPLAČNI POSVET

Izdelava spletne strani se začne s posvetom. Rezervirajte svoj termin in si zagotovite 100% brezplačen in neobvezujoč posvet, kjer postavimo nove cilje za vašo novo spletno stran.

2. IZDELAVA SKICE IN NAČRTA

Čas je, da naredimo načrt za spletno stran in skice. V primeru, da imate že dizajn v mislih nam ga lahko pošljete, ali pa vam ga sestavimo mi.

3. IZDELAVA SPLETNE STRANI

Potrdili ste načrt in skice - čas je za izdelavo vaše spletne strani. Ves čas vas ob večjem napredku obveščamo, da veste kako vaša spletna stran napreduje.

4. ZAKLJUČEK IN PREGLED

Ta-daam! Vaša spletna stran je končana, SEO in hitrostno optimizirana, dizajnirana po vašem okusu ter pripravljena na vaše nove stranke.

Ali ste vedeli? Po končanem projektu nudimo brezplačno učenje uporabe vaše spletne strani? Naučimo vas, kako lahko sami urejate svoje blog objave, aktualne novice, dodajate slike in spreminjate besedilo.

OPTIBULL - MNENJA

MNENJA NAŠIH STRANK

Vrhunska spletna stran, resnično zadovoljna s končnim izidom. Ne samo, da so mi izdelali spletno stran noro dobro, ampak tudi logotip in celotno marketing strategijo. Priporočam vsem!
mnenje stranke optibull izdelave spletne strani dekle
Valerija V.
TALJA.SI
5/5
Optibull mi je priporočil prijatelj. Res sem se tudi sam prepričal v tri stvari; konkurenčno ceno, profesionalnost ter prilagodljivost. Smo zelo zadovoljni, definitivno priporočam.
mnenje stranke optibull izdelave spletne strani moski
Marko L.
TESTNADOMU.SI
5/5
ŽELITE POMOČ PRI VAŠEM PROJEKTU?

NAREDIMO VAŠ PROJEKT SKUPAJ