OptiBull - Kako do spletne strani?

IZDELAVA SPLETNE STRANI

V LE 5 KORAKIH DO IZDELANE SPLETNE STRANI

1. BREZPLAČNI POSVET

Prvi korak do vaše sanjske uspešno izdelane spletne strani je brezplačni posvet. V tem koraku se pogovorimo o vaših željah, proračunu in o tem kar že imate narejeno.

2. NAČRTOVANJE IZDELAVE

V drugem koraku skrbno pregledamo vse narejene zapiske, kakšno spletno stran želite, v kakšnem časovnem obdobju in kaj imate že predpripravljeno ter nato sestavimo načrt o izdelavi vaše spletne strani.. Hkrati vam tudi pripravimo neko okvirno ponudbo, kjer se nato odločite ali želite z nami še naprej sodelovati.

3. IZDELAVA SPLETNE STRANI

Tretji korak je najbolj pomemben korak - sama izdelava spletne strani. Prejšnja koraka sta že opravljena - naredili smo sestanek in določili okvirje kako in kaj postaviti. Tukaj se vaše delo konča in naše začne. Vašo spletno stran hitrostno optimiziramo, dizajniramo po vaših željah in opravimo SEO optimizacijo - vse vključeno v ceno.

4. PREGLED & POPRAVKI

Spletna stran je več ali manj postavljena, vse skupaj deluje kot mora in vse kar preostane je, da vi date zeleno luč. Ko opravimo 3. korak vas poprosimo za komentarje in morebitne željene spremembe. V kolikor je kaj potrebno spremeniti vam to v najkrajšem možnem času uredimo in sporočimo.

5. IZDELANA SPLETNA STRAN

Vsi štirje koraki so za vami - spletna stran se naloži v zgolj 1 sekundi, dizajn je dokončan in vaše stranke lahko že ponosno povabite, da si ogledajo vašo novo spletno stran. Čestitke!

6. UČENJE UPORABE SPLETNE STRANI (DODATNO)

6. (dodatni) korak pa je, da vas naučimo osnovne uporabe vaše spletne strani, pokažemo vam, kako lahko uporabljate svoj novi uradni e-mail naslov (info@vasepodjetje.si) in kako lahko urejate npr. svoj blog ali aktualne novice na spletni strani.

Naredi prvi korak – kontaktiraj nas, povsem brez obvez, še danes in popelji svoje podjetje na popolnoma nov nivo.

Izdelovanje spletne strani zna biti ogromen projekt. Poleg vseh obveznosti, ki jih imate na krožniku, vas čaka še to – razmišljanje, dizajniranje, učenje, risanje miselnih vzorcev in pisanje idej na neskončno število popisanih listov; na kratko – ogromna izguba časa.
OptiBull je agencija, ki namesto vas prevzame vse vaše preglavice.
Ne veste kako bi posodobili logotip? Prepustite to nam.
Želite prenovljeno spletno stran ali pa morda povsem novo spletno stran za vaš projekt, ki bo “The Next Big Thing”?

Preberite si več o nas, kdo OptiBull ekipa sploh je in kaj pravijo o nas stranke.

VAS ZANIMA VEČ?

  • Koliko časa traja izdelava spletne strani?
    • Izdelava spletne strani traja različno dolgo, glede na velikost projekta in število različnih storitev. V kolikor bi se vam izredno mudilo in domeno že imate zakupljeno, se lahko osnovna spletna stran naredi tudi v roku 48 ur. Povprečno pa potrebujemo nekih 10-14 dni za izdelavo vaše spletne strani.

  • Katero platformo uporabljate za izdelavo spletne strani?
    • Za izdelavo vaše spletne strani uporabljamo WordPress platformo. Je namreč izredno uporabniku-prijazna in učinkovita z vidika hitrosti, prilagodljivosti različnim napravam in tudi SEO optimizaciji.

  • Ali lahko tudi sami urejate spletno stran?
    • Ko vašo spletno stran dokončamo vas tudi brezplačno naučimo kako jo uporabljati, se prijaviti, spreminjati blog ter osnovne informacije kako spletno stran voditi. Ker izdelujemo spletne strani preko uporabnikom prijaznih vtičnikov je uporaba še toliko lažja.

Niste našli odgovora? Preberite vsa pogosta vprašanja, pritisnite gumb spodaj.

KAJ PA KASNEJE?

Vsaki izdelani spletni strani nudimo tudi 2-mesečno garancijo, kjer skrbno spremljamo vašo spletno stran, odkrijemo morebitne napake, buge in jih takoj odpravimo. V kolikor bi želeli daljše vzdrževanje spletne strani se tudi to da dogovoriti.

Naučimo vas uporabe spletne strani, urejanje bloga, pregledovanje e-poštnega predala, pregled dnevnega prometa na spletni strani in še več.

Osnovno vzdrževanje vključuje:

– pomoč v primeru nujnih težav,
– posodabljanje vtičnikov,
– pregledovanje za viruse, vdore in ostale neželene prijave,
– posodabljanje wordpressa,
– posodabljanje PHP verzije,
– čiščenje piškotkov
– čiščenje nepotrebnih smeti na spletni strani

* Kasneje lahko vzdrževanje tudi zakupite po iztečeni 2-mesečni garanciji in stane 25€/mesec.

Kontaktirajte nas še danes in popeljite svoje podjetje na popolnoma nov nivo.